Δασκάλα Yoga
Brief info

Η Λίλα Χρόνη είναι απόφοιτος της σχολής Kripalu στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ παίρνοντας το δίπλωμα της Kripalu Yoga Teacher και Kripalu Υοga Dance Instructor. Έχει επίσης εξασκηθεί και εμβαθύνει και σε διάφορα είδη yoga καθώς και στο διαλογισμό ζεν τα οποία και ενσωματώνει στη διδασκαλία της. Έχει ασχοληθεί με τον κλασικό χορό από την ηλικία των πέντε ετών. Διδάχθηκε μοντέρνο και σύγχρονο χορό, και άλλα είδη χορού. Έχει επίσης ασχοληθεί εκτεταμένα με την τεχνική του butoh και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διάφορων θεραπευτικών τεχνικών όπως reiki, access consciousness, healing codes, theta healing και άλλα.
Έχει διδάξει yoga, διαλογισμό, Kripalu yoga dance kai butoh στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Μπαλί, Μαλαισία), χρησιμοποιεί τις θεραπευτικές της τεχνικές για να βοηθά όσους το έχουν ανάγκη ενώ συνεχίζει τη δια βίου εκπαίδευσή της.
Ασχολείται χρόνια με τον εθελοντισμό και είναι χαρά της να προσφέρει μοιραζόμενη τις γνώσεις της.
Kripalu yoga είναι η γιόγκα της συνειδητότητας και όχι της τελειότητας. Μέσα από σωματικές και αναπνευστικές ασκήσεις καθώς και τεχνικές χαλάρωσης επιτυγχάνεται ευεξία, ενδυνάμωση και ευλυγισία. Στόχος μας είναι ο ήρεμος νους, το σώμα χωρίς περιττές εντάσεις και το συναίσθημα σε αρμονία με τις ανάγκες της στιγμής. Προηγούμενη ενασχόληση με τη γιόγκα δεν είναι απαραίτητη. Το μόνο που χρειάζεται είναι η ενεργή σας παρουσία στο μάθημα. Δώστε τη δυνατότητα στον εαυτό σας να δοκιμάσει και να την ανακαλύψει.