Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Brief info

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Reading της Αγγλίας, αποκτώντας το πρώτο πτυχίο στην Χημεία Τροφίμων. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον κλάδο της Διατροφολογίας στο Kings College του Λονδίνου και εν συνεχεία από το ίδιο πανεπιστήμιο έλαβε τον δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον κλάδο της Διαιτολογίας.

Συνεργάστηκε με καταξιωμένους επιστήμονες, αναλαμβάνοντας την διεύθυνση του Συμβουλευτικού Διαιτολογικού Κέντρου του Μαιευτηρίου Μητέρα.

Παράλληλα, διετέλεσε Καθηγήτρια Διατροφής και Διαιτολογίας στο Κολέγιο Αθλητικών Επιστημών και στη Σιβιτανίδειο Σχολή. Ανέλαβε διοικητικά καθήκοντα ως Υπεύθυνη του Διαιτολογικού Τμήματος στην Σχολή Βοηθών Ιατρικών Επαγγελμάτων (Σ.Β.Ι.Ε.) και του ISTCollege– Universityof Hertfordshire. Το τελευταίο διάστημα εκτελεί διοικητικά και εκπαιδευτικά καθήκοντα στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο του Πειραιά.

Από το 1994 διατηρεί προσωπικό Διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ είναι επιστημονική συνεργάτιδα του Κέντρου Ψυχολογίας και Προαγωγής Υγείας «LiveWell, BeWell».

Επίσης, συνεργάζεται με το Εναλλακτικό Κέντρο ολιστικής προσέγγισης σώματος και ψυχικής ευημερίας «Σώμα & Φως»,παρέχoντας πρακτικές συμβουλές σε θέματα υγιεινής διατροφής.

Η κοινωνική προσφορά – εθελοντισμός και η αλληλεγγύη είναι μια άποψη ζωής. Το ΜΑΝΑ απετέλεσε εξ’ αρχής μια μοναδική ευκαιρία και την κινητήριο δύναμη να ξεκινήσει η πραγματοποίηση αυτών των στόχων ζωής ενεργά. Υποστηρίζοντας το διαιτολογικό – συμβουλευτικό έργο του ΜΑΝΑ και έμπρακτα, συμβάλλοντας στην εξαιρετική δουλειά που ο Οργανισμός πραγματοποιεί.