Ψυχολόγος
Brief info

Μέσα από τις σπουδές μου στην Ψυχολογία και στο Coaching υποστηρίζω και ενδυναμώνω κάθε γυναίκα που έρχεται για συνεδρία, στο γραφείο μου ή στο ΜΑΝΑ, ώστε να ανταποκριθούν στις καθημερινές προκλήσεις τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Η αυτογνωσία προηγείται της αυτοβελτίωσης, και γι αυτό είναι σημαντικό να επενδύσουμε στο να γνωρίσουμε τον εαυτό μας πριν αποφασίσουμε να λειάνουμε μερικές αιχμηρές γωνίες μας ή να αποδεχτούμε όσα δεν μπορούμε ακόμα να αλλάξουμε.

 Συνηθίζω να λέω ότι αξίζουμε να δημιουργήσουμε μια ζωή που θα απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο και δεν περιμένουμε τις διακοπές και τις αργίες για να ζήσουμε. Αυτό επικοινωνώ καθημερινά μέσα από τη σελίδα μου στα social media : elena_routzaki

 Ευτυχώς είμαστε όλοι υπέροχα διαφορετικοί. Είμαστε όμως όλοι, μέρος μιας μεγάλης αλυσίδας , και ο ένας επηρεάζει τον άλλον. Ούσα αυθεντική, φροντισμένη και χαρούμενη μια γυναίκα θα επηρεάσει θετικά την κοινωνία.  Αυτό είναι το μαγικό αποτέλεσμα του εθελοντισμού. Όλοι για όλους! Και νιώθω απεριόριστα ευγνώμων που αποτελώ κομμάτι αυτού του σπουδαίου έργου του ΜΑΝΑ!