Καρδιολόγος
Brief info

Αν και ρέει στις φλέβες μου αίμα κρητικό, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.
Από μικρός, είχα έρθει σε επαφή με την Ιατρική Επιστήμη, λόγω προσωπικής περιπέτειας υγείας, που τελικά ήταν λάθος διάγνωση.
Ένα όνειρο γεννήθηκε στη καρδιά μου! Να θεραπεύω ανθρώπους!
Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!
Ολοκληρώνω τις σπουδές στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Βουκουρεστίου το 1986 με μετεκπαίδευση –σαφώς– στην παιδιατρική καρδιολογία, έναν από τους πιο απαιτητικούς τομείς της επιστήμης μας.
Οι γνώσεις μου αναπτύσσονταν συνεχώς, είτε υπηρετώντας ως έφεδρος αξιωματικός του ελληνικού στρατού και συμβεβλημένος ιατρός του ΥΕΘΑ, είτε ως μέλος ιατρικών ομάδων στο εξωτερικό, είτε ως ιατρός μονάδας εντατικής θεραπείας, καρδιοχειρουργικών τμημάτων, με πληθώρα συμμετοχών σε διεθνή ιατρικά συνέδρια, αρθρογραφία κ.τ.λ.
Εφεξής, δεν έπαψα στιγμή να ασκώ την καρδιολογία με πάθος, τόσο ως ιδιωτικός, όσο και ως συμβεβλημένος ιατρός, αλλά κυρίως ως εθελοντής θεράπων ιατρός για τους κατοίκους των μικρών και ακριτικών νησιών της χώρας μας, μέσω της Ομάδας Αιγαίου, για τα τελευταία 20 χρόνια.
Βαθιά μέσα μου ήθελα πάντα να προσφέρω τις ιατρικές μου υπηρεσίες και σε μια ευπαθή ομάδα, όπως τις γυναίκες με καρκίνο μαστού και κάθε γυναικολογικό καρκίνο. Το ΜΑΝΑ με την πλούσια δωρεάν προσφορά του σε υπηρεσίες, τράβηξε την προσοχή μου και με πολλή χαρά εντάχθηκα σε αυτό σαν εθελοντής.