Κλινική Ψυχολόγος PhD. - Ψυχοθεραπεύτρια

Αριστούχος του Johannes Gutenberg Universitaet του Mainz Γερμανίας με διδακτορική διατριβή στην θεραπεία οικογένειας με χρόνιο ασθενή. Έχει εκπαιδευτεί στην συστημική και γνωσιακή-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία και έχει πολυετή εμπειρία σε μονάδες του Αιγινητείου Νοσοκομείου και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παπάγου-Χολαργού. Είναι από το 1994 επιστημονικός συνεργάτης του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής με συμμετοχή σε πολλές μελέτες. Διδάσκουσα και επόπτρια του διετούς μεταπτυχιακού προγράμματος γύρω από την μέθοδο της ψυχοεκπαίδευσης. Διαχειρίζεται στο facebook την επιστημονική σελίδα: Psychoeducation.gr

Δέχτηκε με ενθουσιασμό την πρόταση να συνδράμει στην εξαιρετική πρωτοβουλία του ΜΑΝΑ για δύο λόγους: α) εξαιτίας του προσωπικού ενδιαφέροντός της για τον καρκίνο του μαστού που έχει εισβάλλει στο κοινωνικό της περιβάλλον και β) εξαιτίας του προσανατολισμού όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται στο ΜΑΝΑ στη βέλτιστη ποιότητα της ζωής.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιεί στις ομάδες του ΜΑΝΑ είναι οι τεχνικές της ψυχοεκπαίδευσης και της θετικής ψυχολογίας.

Στόχος της είναι να υποστηρίξει, να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να ενδυναμώσει τις γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο, ώστε να συνεχίσουν στη ζωή να ονειρεύονται το μέλλον.