Αισθητικός
Brief info

Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη και είμαι πτυχιούχος αισθητικός, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και άδειας λειτουργίας εργαστηρίου με δικό μου κέντρο αισθητικής στον Πειραιά από το 1985.
Το 2002 απέκτησα και το δίπλωμα ρεφλεξολογίας με σπουδές στο Natural Health Science.
Παράλληλα με την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία, εργάστηκα για δεκαοχτώ χρόνια και ως εκπαιδεύτρια σε δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και σε Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (Τ.Ε.Ε.) στην ειδικότητα «Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ».
Διατέλεσα μέλος της επιτροπής επιστημόνων του Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ. για τις εξετάσεις επαγγελματικής κατάρτισης καθώς και διοικητικό μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος (Σ.ΕΠ.Α.Ε) και της CIDESCO HELLAS.
Ευαισθητοποιημένη στην αφιλοκερδή προσφορά, ξεκινώ την εθελοντική μου δράση το 2008 ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας Δίκτυο Εθελοντών Κοινωνικής Αισθητικής (Δ.Ε.Κ.Α), προσφέροντας περιποιήσεις σε ευπαθείς ομάδες ενώ το 2015 η δράση μας επεκτάθηκε και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δρομοκαΐτειο, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας και εκεί.
Αρχές του έτους 2018 και με ενσυναίσθηση των ιδιαίτερων αναγκών που έχουν οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού εντάχθηκα στο Σπίτι του ΜΑΝΑ. Σε έναν υπέροχα φροντισμένο χώρο που δημιούργησε η κυρία Randa Ghandour και οι συνεργάτες της, προσφέρω με πολύ αγάπη περιποιήσεις προσώπου και τα αισθήματα από τις μαχήτριες κυρίες είναι αμφίδρομα.