Δασκάλα Face Yoga
Brief info

Ονομάζομαι Φωτεινή Καραγεώργου. Είμαι δασκάλα Face Yoga με πιστοποίηση από την Αρετή Καφαντάρη και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια της Fumiko Takatsu. Παραδίδω μαθήματα και σεμινάρια από το 2016.
Έχω παρακολουθήσει:
-Μαθήματα Διατροφής και Ευεξίας στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο
-Σεμινάρια "Λεμφικού Συστήματος"
"Χαλαρωτικό μασάζ προσώπου"
"Ινδικό μασάζ κεφαλής"
Η επαφή μου με την Face Yoga προέκυψε από το ενδιαφέρον μου να ψάχνω και να δοκιμάζω φυσικούς τρόπους για να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες που προκύπτουν, για να νιώθω όλο και καλύτερα με τον εαυτό μου εσωτερικά και εξωτερικά.
Μαζί θα γνωρίσουμε το μυϊκό σύστημα του προσώπου, θα γυμνάσουμε τους μυς του και θα το χαλαρώσουμε από εντάσεις. Καθώς οι 4 από τις 5 αισθήσεις μας βρίσκονται αποκλειστικά στο πρόσωπό μας, τα οφέλη της Face Yoga λειτουργούν θετικά και στο σώμα μας και στην καλή μας ψυχολογία.
Για αυτούς τους λόγους, θα χαρώ πολύ να προσφέρω τις γνώσεις μου πάνω στις τεχνικές της Face Yoga μέσω του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ΜΑΝΑ, σε όλες τις γυναίκες που πολύ γενναία αντιμετωπίζουν ασθένειες γυναικολογικού τύπου, βοηθώντας στην αποδοχή και την αγάπη προς τον εαυτό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μάθημα γενναιότητας από την αποδοχή της εικόνας μας.