Πιστοποιημένη Δασκάλα Yoga
Brief info

Γεννήθηκε στο Βόλο, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στο ΤΕΦΑΑ, και στην Αθήνα, στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ραλλού Μάνου» .

Εργάστηκε στη Μέση Εκπαίδευση ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, δίδαξε μπαλέτο σε συλλόγους Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής, στο Κέντρο Επίλεκτων Αθλητριών, και το διάστημα 1998-2009 εργάσθηκε ως χορογράφος – δασκάλα μπαλέτου στην Εθνική Ομάδα του Ανσάμπλ Γυναικών Ελλάδας. Συνεργάστηκε για 15 χρόνια με τη σχολή χορού «Ραλλού Μάνου» ως εισηγήτρια του μαθήματος της Ανατομίας – Κινησιολογίας Χορού στο επαγγελματικό τμήμα της σχολής.

Άρχισε να ασκείται στη γιόγκα το 2007, παρακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα (200 ώρες) στη Hatha Γιόγκα και εκπαίδευση στο Thai – yoga massage υπό την καθοδήγηση του Μ. Φιλίνη και είναι πιστοποιημένη RYS (200 ώρες) .

Το 2014 παρακολούθησε το Yoga Therapy Course (250 ώρες) και το 2015 το Advanced Yoga Teacher Training Course (250 ώρες) του International Vasishta Yoga Research Foundation υπό την καθοδήγηση του P. K. Saji στην Ινδία. Το 2016 παρακολούθησε το Y in Yoga Teacher Training: Taoism, Anatomy and Sequencing (50 ώρες) και το Yin Yoga Teacher Training: Embrace the Yin Path (50 ώρες) με τον Biff Mithoeffer. Από τον Μάρτιο του 2017 έως και τον Μάρτιο του 2018 παρακολούθησε το studentship course του Alessandro Ortona. Συνεχίζει τη μαθητεία της στη γιόγκα.
Όταν πληροφορήθηκε για την ύπαρξη και την κοινωνική δράση του Οργανισμού ΜΑΝΑ, αποφάσισε αυθόρμητα να προσφέρει εθελοντικά μαθήματα γιόγκα.